Foto pokloni

U neodoumici ste što darovati nekome za rođendan, Dan zaljubljenih, Božić… ili jednostavno kao mali znak pažnje koji će ga podsjetiti na vas. Želite li nešto povoljno, osobito što će iznenaditi osobu koju darujete, jedno od rješenja su zasigurno foto pokloni.

Iz naše ponude izdvajamo: šalice, puzzle i kalendare  – koji nose pečat osobnosti jer sadrže vama neku dragu fotografiju.

Otisak na šalice

Zabilježite uspomenu sa svog zadnjeg putovanja na šalicu iz koje vaš suprug svako jutro pije kavu. Vjenčanu fotografiju otisnite na šalicu i obilježite tako godišnjicu braka. Fotografiju svog djeteta otisnite na šalicu i imat ćete savršen dar za baku i djedu. Šalice s logom i/ili sloganom vaše firme zgodan su dar za poslovne suradnike, kolege, zaposlenike… Rok izrade: 30 min

Izrada puzzli  

Od vaše fotografije izradit ćemo puzzle i na taj način možete dobiti jedan od originalnijih darova za svoje prijatelje i dječicu. Puzzle mogu imati  80 ili 160 kom, veličinu su 44 x 31 cm i pakirane su u kartonsku kutiju.

Foto kalendari    

Kako ne bismo bili izgubljeni u vremenu i danima koji jure, mnogi od nas vole imati kalendare na vidljivom mjestu. Kako bi kalendari bili ujedno i lijep podsjetnik na neke drage ljude ili događaje, izrađujemo ih s fotografijom po vašoj želji.

Fotografija na platnu

Ukrasite svoj dom s prekrasnom fotografijom otisnutom na kvalitetnom slikarskom platnu. Možda na ovaj način ukrasite dječju sobu fotografijama svoje djece, roditeljima darujte svoju fotografiju s vjenčanja ili se odlučite za bilo koji drugi motiv – fotografija koju odaberete prerast će u umjetničko djelo i krasit će prostoriju. Fotografija je smještena na drvenu podlogu, postoji veći izbor formata.

Otisak na majice

 

Želite li otisnuti neku zanimljivu fotografiju, motiv ili tekst na majicu – posjetite Fotonanu. Možete donijeti svoju majicu ili odabrati neku u našoj ponudi. Rok izrade: jedan dan.

Snježne kugle i zvijezde  

U vrijeme zime, dok željno čekamo prve pahulje snijega,  snježna kugla s osobnom fotografijom je zasigurno jedan od zanimljivih znakova pažnje koje nekome možete darovati. Pogotovo joj se raduju djeca – s tim više što uživaju gledajući svoje nasmiješeno lice iz kugle ili zvjezdice.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *