Snimanje Vjenčanja

 

„Čitava vještina u braku je umjeti prijeći iz ljubavi u prijateljstvo, ne žrtvujući pri tome ljubav.“

Andre Maurios

„Možda nismo imali novaca da pozovemo sve goste koje smo htjeli, niti za najbolji mogući bend ili restoran, a i vjenčanicu sam – jasno, posudila, no najvažnije od svega je što smo za svoje vjenčanje napravili je da smo angažirali sjajan foto studio.

Uz „Foto Atlje Nanu“  osjećali smo se ugodno, nisu bili nametljivi, znali su nas opustiti tijekom našeg poziranja kao mladenaca, našaliti se s nama, a rezultat su sjajne uspomene: fotografije i snimka vjenčanja koje ćemo moći s ponosom podijeliti i s unucima jednog dana! Sve ostalo je nekako prolazno, a ove fotografije bude sjećanje koje tako traje zauvijek.“ Martina Babić, Zagreb

Ove riječi naše klijentice najbolje govore koliko je važno zabilježiti jedan svečan i važan dan poput dana vjenčanja. Drago nam je što s vama dijelimo tu vašu radost i što vam svojim radom i trudom pomažemo ovjekovječiti taj događaj.

Video snimanja

Postoje trenuci u našim životima koje se uistinu želimo sjećati zauvijek…

Najsretniji bismo bili kad bismo mogli sjesti u neki vremeplov i proživjeti ih ponovno. (Tko zna, možda jednog dana!?) No, za sada se naše suze, smijeh i razna osjećanja uspješno bude dok gledamo snimke dragih nam trenutaka.

Neke od tih trenutaka možda zabilježite sami s osobnom kamerom (samo naprijed: jer od velike je važnosti zabilježiti prve korake svog djeteta  ili prvo ljetovanje), ali postoje događaji koje traže ‘oko’ i kameru stručnjaka.

Drago nam je da se upravo nama javljate kada želite profesionalno video snimanje.

Mnogo je maturalnih zabava, godišnjica mature, krštenja, prvih pričesti, obiteljskih okupljanja i sl. zabilježilo ‘oko’ Foto Nane – i koliko nam je to posao, toliko nam je i užitak biti dijelom vaših životnih priča…Hvala Vam na povjerenju…

Video snimanje vjenčanja

U našoj ponudi je montirana snimka vjenčanja u trajanju od dva do četiri sata. Obrađen materijal sadrži uvodni intro uz glazbu po izboru mladenaca (uvod može biti napravljen od fotografija ili kao spot).

Obrada i montaža

Snimke koje smo mi napravili, kao i neke vaše osobne, rado ćemo montirati i pohraniti na željeni medij. Vaše fotografije možemo montirati s glazbenom podlogom u pozadini te tako napraviti zanimljivu priču. Također možemo ‘prebaciti’ vašu video snimku da DVD i još ju, po želji, povezati s fotografijama.

Presnimavanja

Usluge presnimavanja i konverzije bilo koje kombinacije medija također su u našoj ponudi:

  • VHS na DVD
  • DVD na DVD
  • MiniDV na DVD
  • VHS-C na DVD
  • Hi8 ili Digital8 na DVD
  • VHS na VHS
  • DVD na VHS
  • MiniDV na VHS
  • VHS-C na VHS
  • Hi8 ili Digital8 na VHS