Foto Atelje Nana

 

“Uloviti trenutak, detalj, pogled,osmijeh… i zabilježiti kao fotografiju – za nas nije samo posao koji radimo svakodnevno – za nas je to posao koji želimo i volimo raditi svakodnevno! Posao za koji smo školovani i za koji smo, uostalom, stvoreni. Iskreno vjerujemo kako dugi niz godina i vjernih klijenta potkrjepljuje ovu našu izjavu.”  – Jožica Frkanec Štefko, vlasnica.

Kako je počela priča o Foto Nani?

“Po završetku svoje srednje škole, zaposlila sam se u fotografskom studiju smještenom točno na ovoj  lokaciji na kojoj je  “Foto Nana” od 2002. godine. Cijeli svoj radni vijek poslujem u ovom kvartu, ali srećom – klijenti nam se javljaju iz raznih dijelova Zagreba, zagrebačke županije, a slobodno mogu reći: i Hrvatske, što je nama sjajno.”

Koje je vaše formalno obrazovanje?

“Srednju školu za fotografa završila sam 1994. godine, a 1999. sam stekla zvanje majstor fotograf. No, kako za privatno poslovanje nije dovoljno znati samo posao kojim se želiš baviti i koji, uostalom, voliš – paralelno sam završila i srednju ekonomsku školu te i u tom smjeru nastavila svoju naobrazbu. Godine 2009. stekla sam naziv bacc. oec. na Veleučilištu Baltazar u Zaprešiću. Svoje obrazovanje sam nastavila i 2015. stekla sam naziv stručna specijalistica Projektnog menadžmenta.

Koliko pratite razvoj tehnologije?

“Jasno, pored te vrste formalnog znanja, važno je pratiti razvoj tehnologija, ponudu materijala i uređaja na tržištu i sl. vezano za našu struku. Iako je važno pratiti trendove, još je važnije da imamo oko za detalje i da znamo raditi svoj posao fotografa, snimatelja, montažera… ”

Koje su još neke prednosti Foto Atelje Nane?

“Stručnost i talent zaposlenika,  ljubav prema poslu, fleskibilnost, ažurnost, pridržavanje dogovorenih rokova, visoka kvaliteta po pristupačnim cijenama, korištenje kvalitetnih uređaja za snimanje, obradu i izradu materijala, široka ponuda usluga… Nije u redu da nas više hvalim, već se nadam da  će zainteresirani korisnici naših usluga  sami provjeriti i potvrditi ove moje riječi. Ujedno, hvala svim dosadašnjim klijentima na povjerenju. ”

Osnovni podaci:

Fotografski obrt „Nana“, Ilica 277, 10 000 Zagreb, tel. 01 37 50 366, vlasnica: Jožica Frkanec Štefko, majstor fotograf.  OIB 92980009024. Žiro račun otvoren je u Raiffeisen bank: HR9424840081102234780

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *