Naš Atelje

Naš Atelje se nalazi u Ilici 203 u blizini križanja Ulica Ilice i Selske 5 minuta od Trga Bana Jelačića, na samoj tramvajskoj stanici.
Naš Atelje je moderno uređen ugodnog ambijenta opremljen za to da ispuni Vaše želje u pogledu usluge koju trebate, naše profesionalno osoblje Vam stoji na usluzi. Dobro došli u Foto Atelje Nana!

“Uloviti trenutak, detalj, pogled,osmijeh… i zabilježiti kao fotografiju – za nas nije samo posao koji radimo svakodnevno – za nas je to posao koji želimo i volimo raditi svakodnevno!” Posao za koji smo školovani i za koji smo, uostalom, stvoreni.

Iskreno vjerujemo kako dugi niz godina i vjernih klijenta potvrđuju ovu našu izjavu.

U nastavku doznajte što sve nudimo vezano uz snimanje i izradu fotografija.

Snimanje fotografija

Želite li profesionalce koji će svojim fotoobjektivom zabilježiti neke od najvažnijih trenutaka u vašem životu poput dječjeg krštenja, prve pričesti, vjenčanja, maturalnih zabava, godišnjica, slobodno nas nazovite i dogovorit ćemo suradnju.

Rado dolazimo u škole i vrtiće radi skupnih i pojedinačnih fotografija dječice i trajnih uspomena. Također vas možemo posjetiti i u vašem domu te napraviti obiteljsko fotografiranje.

Pored klasične ponude fotografija, slobodni smo vam ponuditi i otiskivanje fotografija na šalice, kalendare (pokazalo se zanimljivo kao oblik uspomene za roditelje, bake i djedove), majice, slikarska platna, ubacivanje fotografija unutar snježnih kugli i sl. Više o tome doznajte u odjeljku “Foto pokloni”, dok detalje o fotografiranju vjenčanja možete doznati u zasebnom poglavlju.

Izrada fotografija

Fotografije koje želite razviti možete nam dostaviti osobno ili poslati e-mailom na fotonana203@gmail.com. Rado ćemo vam savjetovati određene formate koji ne narušavaju kompoziciju digitalne fotografije i udovoljiti svim vašim željama koliko god možemo. Vaše fotografije izrađujemo u kratkom roku, vrhunskom tehnologijom.

Izrada fotografija za dokumente

Većina ljudi se ne voli fotografirati za dokumente – i rijetko su zadovoljni kako su ‘ispali’. No, budući da ćemo te fotografije trebati godinama, važno nam je da se opustite, da mi to učinimo kvalitetno i brzo – i da vam se sviđa rezultat. U samo 15 min imat ćete izrađene kvalitetne fotografije za dokumente.

Posebne napomene: izrađujemo fotografije i za biometrijske putovnice. Osobe koje radi svoje fizičke nemogućnosti (invalidnost, teža bolest i sl.) ne mogu osobno doći u naš prostor kako bi se fotografirale za dokumente, fotografiramo u njihovom domu.

Dia pozitivi

Iako živimo u svijetu u kojem vlada digitalna fotografija, studio Fota Nana razvije dia-pozitive i fotografije iz dia-pozitiva. Želite li fotografije spremiti i na neki digitalni medij, rado ćemo to učiniti za vas.

Izrada postera, plakata

Želite li razviti fotografiju u nekom većem formatu za potrebe svog poslovanja ili privatne, odnosno, izraditi poster, plakat, stojimo vam na raspolaganju.